Någon dag snart kanske

Skulle vilja få fram så mycket mer av förra inlägget, texten känns bara väldigt oklar och lite… ointressant. Någon dag ska jag lägga upp ett inlägg som är genomtänkt och extrafixat, och bra. Ibland skyndar jag mig bara och så publicerar jag det och så blir det jättedåligt. Har mycket och göra med att jag vill ”skynda mig” att skriva om det för att jag är exempelvis upprörd. Men hoppas att ni förstår hur jag menar i alla fall. Kul med kommentarer med era tankar också!

Mm. Så känner jag. Nu vet ni.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>